Project Description

Access Energetikai Facelift® tanfolyam

Az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai „ránctalanítás” hozzásegít ahhoz, hogy megőrizd fiatalságodat, egyedülálló módon tudja kisimítani a ráncaidat, a testedet és az életedet!

Egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és hasonló hatással van az egész testre. Ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.

Ezt a fantasztikus eljárást könnyen megtanulhatod egy egy napos tanfolyamon, és rögtön tudod is alkalmazni saját magadon, a családodban, barátaidon, vagy akár kínálhatod a szolgáltatásaid között.

Az Access Consciousness® Energetikai Facelift kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban, kozmetikai szalonokban. Kozmetikusként e tudás birtokában egy teljesen más élményt nyújthatsz vendégeidnek.

A tanfolyamon két kezelést adsz, és kettőt kapsz, így nemcsak megtapasztalod, hanem meg is tanulod az energetikai ránctalanítás folyamatát. Erről hivatalos oklevelet kapsz, és nemzetközileg regisztrált Facelift kezelő leszel.

Magyar nyelvű kézikönyvet, valamint a kezelést segítő ábrát kapsz.

A tanfolyam elvégzésének nincs előfeltétele, nem szükséges hozzá Access Bars® végzettség.

Befektetés önmagadba: 55.000 Ft

15 éves korig ingyen (fizető felnőtt kíséretében). 15-18 éves korig, illetve ismétlőknek fél áron végezhető.

Bejelentkezés:

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

One Brain™  tanfolyamok

A kineziológia One Brain ágának elsajátítása révén magunk és mások számára is lehetővé tehetjük lényegi céljaink elérését. Az egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, és testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is meggyógyulni fizikailag, érzelmileg és a tudat szintjén is egyaránt.

A kurzusokon rengeteget dolgozunk magunkon. Számtalan oldáson, gyakorlaton keresztül sajátítjuk el a módszert. Ezek az oldások elősegítik a múlt és a hétköznapok stresszeinek feloldását, saját lelki békénk visszaállítását, felkészítenek a kliensekkel való hatékony munkára, elősegítik a tananyag mélyebb tudatosítását, hatékony használatát és a megértést.

Kinek ajánlom a tanfolyamokat?

  • aki a hivatásos kineziológus szeretne lenni
  • akinek a gyermeke tanulási, vagy egyéb problémákkal küzd
  • aki saját magán, családtagjain, barátain szeretne segíteni illetve,
  • aki meg szeretné ismerni önmagát, saját személyiségét kívánja fejleszteni
  • aki szeretné megismerni embertársait, harmonikussá alakítani emberi kapcsolatait.
  • aki érteni szeretné a körülötte lévő világot

Kezdő tanfolyam 2022-ben az alábbi időpontokban indul:
Április:
2-3 One Brain I.
8-10 One Brain II
Július:
16-17 One Brain I.
22-24 One Brain II
Szept:
17-18 One Brain I.
23-25 One Brain I

Az első két modul mindig 10 napon belül követi egymást. Erre az izomtesztelés készségének biztos elsajátítása miatt van szükség. A következő modulok kéthavonta lesznek.

 Az egyes modulok egymásra épülnek:

A szakma eszközei – One Brain 1.

Az első modul fő témája maga a stressz fogalma, és az, hogy ez mit is okoz testi-lelki szinten. Megvizsgáljuk, hogy honnan erednek a hitrendszereink, és hogyan tudjuk ezt „megkerülni”. Elsajátítjuk az izomtesztelés technikáját, amivel pontos információkhoz jutunk a testünkről, és a tudatalattinkban rejtőző információkról. A Viselkedési Barométer használatával pontosítjuk az adott ügyben az érzéseinket, és azt is, hogy mi lenne az, amire e helyett vágyunk. Megtapasztaljuk az egyik legfontosabb eszközünk a Homlok/Tarkó tartás hatását.

Az egységes agy alapjai – One Brain 2.

A második modulban egyszerű, ám nagyon hatásos korrekciókat sajátítunk el, amivel a diszlexiás foltjainkat, a tanulási nehézségeinket tárjuk fel, és oldjuk. Olyan egyszerűen kivitelezhető technikákat tanulunk meg, amivel könnyebbé tehetjük a mindennapjainkat. Nem feledkezünk meg a Viselkedési Barométer további megismeréséről sem.

Testkód – One Brain 3.

A harmadik modulban azzal a valódi énünkkel foglalkozunk, akit a tükörben látunk. Arcunk üzeneteit, és a vonásaink,  szerkezeteink mögött lévő tulajdonságait térképezzük fel, ami által ráébredhetünk arra, hogy az, ami nekünk „normális” az másoknak esetleg komoly stresszt okoz. Megtanuljuk, hogy mely kommunikációs technika az, amivel valóban kifejezhetjük az igényeinket.

Haladó egy agy – One Brain 4.

A negyedik modul már a haladó szint. Egyre mélyebbre megyünk önmagunk megismerésében, és egyre világosabbá válik, hogy vállalnunk kell a felelősséget az életünkért. Itt már egyértelműen látszik a kliensközpontú munka, ami a módszer alapértékei közé tartozik. Újabb korrekciós technikákat sajátítunk el (pl.: Bach és Maui esszenciák, a szimbólumok, a csakrák) a Viselkedési Barométert „rátesszük” a testre, amiből egyértelműen leolvashatjuk a test szimbolikus érzelmi üzenetét.

A szavaknál is hangosabban – One Brain 5.

Az ötödik modult ismét a szerkezeteink mögött húzódó funkciók megismerésének szenteljük, viszont itt már azt is megvizsgáljuk, hogy mi történik akkor, ha nem fogadjuk el, ha megtagadjuk ezeket. Az önmegtagadás legerősebb formája ez, ami által nem jutunk hozzá a szerkezetinkben rejlő előnyökhöz, ajándékokhoz, és talán tehetségekhez. Előkerülnek a drágakövek is, amiket a Viselkedési Barométerhez illesztünk. Tovább fejlesztjük a tesztelési technikánkat.

Szerkezeti idegtan – One Brain 6.

A hatodik modulban testünk energetikai rendszerét vizsgáljuk meg. A test energiaáramlásának kiegyenlítettnek kell lennie ahhoz, hogy testileg-lelkileg egészségesek legyünk. Ebben segítségünkre lesz a kínai öt elem tana, a meridián rendszer megismerése. Ezen a tanfolyamon eljutunk oda, hogy a fő meridiánokhoz tartozó 14 izmot tesztelni tudjuk, ami által pontos képet kapunk a meridiánok állapotáról. Megtanuljuk oldani a generációs mintákat, és egyéb olyan korrekciókat, amelyekkel a sebzett lélek energiáját állítjuk helyre.

Kapcsolatok veszélyben – One Brain 7.

A hetes modul arról szól, hogy hogyan tudjuk rendezni a kapcsolatainkat minden létezővel, és sok oldást adva és kapva ezeket rendezzük is. E tanfolyam után rendeződnek a kapcsolataink a családunkkal, szűkebb és tágabb környezetünkkel egészen az Univerzumig bezárólag. De természetesen a legfontosabb kapcsolatot is rendezzük, ami nem más, mint a saját magunkkal való kapcsolat. Egy újabb eszközt, a TAO esszenciát is felhasználjuk erre.

További modulok még:

Testáramkörök, fájdalom és megértés – One Brain 8.

Gyermekkor, szexualitás és öregedés – One Brain 9.

Serdülőkor, érettség, szeretet – One Brain 10.

Haladó szerkezet/funkciós meglátások – One Brain 11.

Konzultáns praktikum – One Brain 12.

Konzultáns facilitátori tréning – One Brain 13.

A képzés ára központilag előírt:    19.000 Ft/nap + 4000 Ft jegyzet modulonként.

Bejelentkezés:

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Bars tanfolyamok

VAN KEDVED RÉSZT VENNI EGY ACCESS BARS TANFOLYAMON?

A tanfolyamon való részvétel után képes leszel alkalmazni az Access Barst saját magadon, családtagjaidon és barátaidon is. Így egy igen hatékony segítő eszköz kerülhet a kezedbe.

5 különböző eszközt tanulunk az 1 napos Access Bars tanfolyamon, melyek hozzásegítenek téged egy boldogabb és örömtelibb élethez.

Szeretnél könnyedebben, örömtelibben, szabadabban létezni? Gyere és tanuld meg az Access Bars-t.

KIKNEK AJÁNLOTT?

– terapeutáknak, kiegészítő vagy önálló tevékenységként
– masszőröknek, csontkovácsoknak
– tanároknak, óvónőknek, gyerekekkel foglalkozó szakembereknek
– energiagyógyászattal foglalkozóknak
– dúláknak, illetve várandósoknak is
– mindenkinek, aki nyitott a tudatos életszemlélet iránt és változtatni szeretne eddigi életén
– mindenkinek, aki több lehetőséget szeretne befogadni az életébe

HOGYAN ZAJLIK A TANFOLYAM?

Az 1 napos tanfolyam során elméleti oktatás és kezelések váltják egymást. 2 kezelést adsz és 2-t kapsz, így megtapasztalhatod az Access Bars működését, hatását és biztos tudással mehetsz el a tanfolyamról, hogy hol helyezkednek el a BAR-ok, hogyan működik a BAR-ok futtatása. Tudod majd használni az egyéb eszközöket is. Illetve mindezeken túl ez egy mély oldási folyamat is, hiszen amikor adsz és kapsz, akkor is oldódnak a hitrendszereid és egyéb korlátozó tényezők.

A biztos tudással való távozást segíti, hogy több éve foglalkozom gyógyító-, és egyéb oldási módszerekkel, így a kurzus során átfogóbb képet kapsz a test-lélek-szellem működéséről.

Egy Access Bars kezelés során több lépés követi egymást. Az első néhány pozícióval megtanítjuk a testnek a természetes energia áramlását és, hogy ezt használni tudja a hétköznapokban is. Majd jönnek az egyes életterületekhez kapcsolódó hitrendszerek, hiedelemrendszerek és egyéb blokkok oldásai. Ezután következik egy olyan BARS kombináció futtatás, mely megakadályozza, hogy a törölt dolgok „visszatöltődhessenek”. Végül lehetőségeket engedünk be az életünkbe, melyhez teret és időt nyitunk és energiát adunk.

A tanfolyamon az Access több eszközét is megtanuljuk. Ilyen például a már sokat említett 32 pontos fejkezelés. De vannak olyan segítő eszközök, melyek a hitrendszerek törlésére szolgálnak. 5 különböző eszközt tanulunk az egy napos Access Bars tanfolyamon, melyek hozzásegítenek téged egy boldogabb és örömtelibb élethez.

A tanfolyamról nemzetközi oklevelet és tankönyvet kapsz, regisztrált BARS kezelő leszel.

A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges előképzettség.

Ugye milyen jó lenne, ha minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezne az életedbe? Mi lenne, ha a teremtés az életed természetes részévé válna? És hogyan lehetne az életed napról napra még jobb?

Befektetésed önmagadba 65.000.- Ft/fő
16-17 éves kor között és ismétlőknek: 32.500,- Ft

A TANFOLYAMRA ELŐRE BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES

Bejelentkezés:

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Képzések:

One Brain (kineziológia):

Napi 19. 000 Ft + modulonként +4000 Ft a jegyzet (ismétlőknek fél áron)

Access Bars kezelői tanfolyam:

1 napos, 63. 000 Ft (Ismétlőknek fél áron)

Access Energetikai Facelift kezelői tanfolyam:

1 napos, 55.000 Ft

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123