Project Description

Bars tanfolyamok

VÁLJ ACCESS BARS KEZELŐVÉ!

VÁLASZTANÁD EZT A TANFOLYAMOT?

Szeretnél változást az életedben?
Másoknak is szeretnél segíteni a változásban?
Terapeutaként szeretnéd egy új, gyors és nagyon hatékony módszerrel bővíteni az eszköztáradat?

Akkor válj Access Bars kezelővé!

Az Access Bars® gyors, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden és a hozzád fordulók életén! A tanfolyamon ráébredhetsz arra, hogy a választásaiddal szinte végtelen lehetőségeid vannak!

Ezt úgy érheted el, hogy megismered, azt a 32 pontot a fejen, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül elengedhető mindaz, ami miatt képtelen vagyunk az el, illetve a befogadásra? Oldja azokat a blokkokat, ami miatt életünk bármilyen területen megrekedtséget érezhetünk. Ez egy hihetetlenül tápláló és lazító kezelés, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat!

Miben segíthet az Access Bars®?

– csökkenti a stresszt,
– a testnek könnyedséget és örömet ajándékoz,
– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok,
– emelkedik általa a tudatossági szint,
– segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni az életben,
– javulhat az egészségi állapot,
– az összezavarodott gondolatok kisimulnak,
– a kapcsolatok gyógyulnak,
– reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát,
– mély relaxációhoz segít,
– képessé válik általa az ember a be- és elfogadásra,
– egyre több és több lehetőséget kapunk általa és egy boldogabb, teljesebb életet.
És még ennél is több..

Ezzel a gyakorlati módszerrel könnyedén segíthetsz a családodnak, a környezetedben élőknek, bárkinek, aki nyitott rá. Terapeutaként, masszőrként pedig egy nagyszerű kiegészítő technikát sajátíthatsz el.

Miért nálam végezd el?

Mert itt nem csak a Bars pontokat ismerheted meg, hanem átadom a sok éves tapasztalatomat is, értő odafigyelés mellett, kellemes környezetben.

A tanfolyamon 2 kezelést kapsz, és 2 kezelést adsz.

Kapsz még egy magyar nyelvű kézikönyvet és képes segédletet, ami megkönnyíti a további kezeléseket, és a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet.

A tanfolyam ára központilag van meghatározva:
Befektetésed önmagadba 65.000.- Ft/fő
16-17 éves kor között és ismétlőknek: 32.500,- Ft

A képzésnek nincs előfeltétele.

Részvételi szándékodat kérlek, az info@farostudio.hu e-mailen előre jelezd, hogy a tanfolyam anyagát és az oklevelet elkészíthessem.

Bejelentkezés:

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

One Brain™  tanfolyamok

A kineziológia One Brain ágának elsajátítása révén magunk és mások számára is lehetővé tehetjük lényegi céljaink elérését. Az egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, és testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is meggyógyulni fizikailag, érzelmileg és a tudat szintjén is egyaránt.

A kurzusokon rengeteget dolgozunk magunkon. Számtalan oldáson, gyakorlaton keresztül sajátítjuk el a módszert. Ezek az oldások elősegítik a múlt és a hétköznapok stresszeinek feloldását, saját lelki békénk visszaállítását, felkészítenek a kliensekkel való hatékony munkára, elősegítik a tananyag mélyebb tudatosítását, hatékony használatát és a megértést.

Kinek ajánlom a tanfolyamokat?

  • aki a hivatásos kineziológus szeretne lenni
  • akinek a gyermeke tanulási, vagy egyéb problémákkal küzd
  • aki saját magán, családtagjain, barátain szeretne segíteni illetve,
  • aki meg szeretné ismerni önmagát, saját személyiségét kívánja fejleszteni
  • aki szeretné megismerni embertársait, harmonikussá alakítani emberi kapcsolatait.
  • aki érteni szeretné a körülötte lévő világot

Kezdő tanfolyam 2022-ben az alábbi időpontokban indul:
Április:
2-3 One Brain I.
8-10 One Brain II
Július:
16-17 One Brain I.
22-24 One Brain II
Szept:
17-18 One Brain I.
23-25 One Brain I

Az első két modul mindig 10 napon belül követi egymást. Erre az izomtesztelés készségének biztos elsajátítása miatt van szükség. A következő modulok kéthavonta lesznek.

 Az egyes modulok egymásra épülnek:

A szakma eszközei – One Brain 1.

Az első modul fő témája maga a stressz fogalma, és az, hogy ez mit is okoz testi-lelki szinten. Megvizsgáljuk, hogy honnan erednek a hitrendszereink, és hogyan tudjuk ezt „megkerülni”. Elsajátítjuk az izomtesztelés technikáját, amivel pontos információkhoz jutunk a testünkről, és a tudatalattinkban rejtőző információkról. A Viselkedési Barométer használatával pontosítjuk az adott ügyben az érzéseinket, és azt is, hogy mi lenne az, amire e helyett vágyunk. Megtapasztaljuk az egyik legfontosabb eszközünk a Homlok/Tarkó tartás hatását.

Az egységes agy alapjai – One Brain 2.

A második modulban egyszerű, ám nagyon hatásos korrekciókat sajátítunk el, amivel a diszlexiás foltjainkat, a tanulási nehézségeinket tárjuk fel, és oldjuk. Olyan egyszerűen kivitelezhető technikákat tanulunk meg, amivel könnyebbé tehetjük a mindennapjainkat. Nem feledkezünk meg a Viselkedési Barométer további megismeréséről sem.

Testkód – One Brain 3.

A harmadik modulban azzal a valódi énünkkel foglalkozunk, akit a tükörben látunk. Arcunk üzeneteit, és a vonásaink,  szerkezeteink mögött lévő tulajdonságait térképezzük fel, ami által ráébredhetünk arra, hogy az, ami nekünk „normális” az másoknak esetleg komoly stresszt okoz. Megtanuljuk, hogy mely kommunikációs technika az, amivel valóban kifejezhetjük az igényeinket.

Haladó egy agy – One Brain 4.

A negyedik modul már a haladó szint. Egyre mélyebbre megyünk önmagunk megismerésében, és egyre világosabbá válik, hogy vállalnunk kell a felelősséget az életünkért. Itt már egyértelműen látszik a kliensközpontú munka, ami a módszer alapértékei közé tartozik. Újabb korrekciós technikákat sajátítunk el (pl.: Bach és Maui esszenciák, a szimbólumok, a csakrák) a Viselkedési Barométert „rátesszük” a testre, amiből egyértelműen leolvashatjuk a test szimbolikus érzelmi üzenetét.

A szavaknál is hangosabban – One Brain 5.

Az ötödik modult ismét a szerkezeteink mögött húzódó funkciók megismerésének szenteljük, viszont itt már azt is megvizsgáljuk, hogy mi történik akkor, ha nem fogadjuk el, ha megtagadjuk ezeket. Az önmegtagadás legerősebb formája ez, ami által nem jutunk hozzá a szerkezetinkben rejlő előnyökhöz, ajándékokhoz, és talán tehetségekhez. Előkerülnek a drágakövek is, amiket a Viselkedési Barométerhez illesztünk. Tovább fejlesztjük a tesztelési technikánkat.

Szerkezeti idegtan – One Brain 6.

A hatodik modulban testünk energetikai rendszerét vizsgáljuk meg. A test energiaáramlásának kiegyenlítettnek kell lennie ahhoz, hogy testileg-lelkileg egészségesek legyünk. Ebben segítségünkre lesz a kínai öt elem tana, a meridián rendszer megismerése. Ezen a tanfolyamon eljutunk oda, hogy a fő meridiánokhoz tartozó 14 izmot tesztelni tudjuk, ami által pontos képet kapunk a meridiánok állapotáról. Megtanuljuk oldani a generációs mintákat, és egyéb olyan korrekciókat, amelyekkel a sebzett lélek energiáját állítjuk helyre.

Kapcsolatok veszélyben – One Brain 7.

A hetes modul arról szól, hogy hogyan tudjuk rendezni a kapcsolatainkat minden létezővel, és sok oldást adva és kapva ezeket rendezzük is. E tanfolyam után rendeződnek a kapcsolataink a családunkkal, szűkebb és tágabb környezetünkkel egészen az Univerzumig bezárólag. De természetesen a legfontosabb kapcsolatot is rendezzük, ami nem más, mint a saját magunkkal való kapcsolat. Egy újabb eszközt, a TAO esszenciát is felhasználjuk erre.

További modulok még:

Testáramkörök, fájdalom és megértés – One Brain 8.

Gyermekkor, szexualitás és öregedés – One Brain 9.

Serdülőkor, érettség, szeretet – One Brain 10.

Haladó szerkezet/funkciós meglátások – One Brain 11.

Konzultáns praktikum – One Brain 12.

Konzultáns facilitátori tréning – One Brain 13.

A képzés ára központilag előírt:    19.000 Ft/nap + 4000 Ft jegyzet modulonként.

Bejelentkezés:

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Access Energetikai Facelift® tanfolyam

Az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai „ránctalanítás” hozzásegít ahhoz, hogy megőrizd fiatalságodat, egyedülálló módon tudja kisimítani a ráncaidat, a testedet és az életedet!

Egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és hasonló hatással van az egész testre. Ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.

Ezt a fantasztikus eljárást könnyen megtanulhatod egy egy napos tanfolyamon, és rögtön tudod is alkalmazni saját magadon, a családodban, barátaidon, vagy akár kínálhatod a szolgáltatásaid között.

Az Access Consciousness® Energetikai Facelift kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban, kozmetikai szalonokban. Kozmetikusként e tudás birtokában egy teljesen más élményt nyújthatsz vendégeidnek.

A tanfolyamon két kezelést adsz, és kettőt kapsz, így nemcsak megtapasztalod, hanem meg is tanulod az energetikai ránctalanítás folyamatát. Erről hivatalos oklevelet kapsz, és nemzetközileg regisztrált Facelift kezelő leszel.

Magyar nyelvű kézikönyvet, valamint a kezelést segítő ábrát kapsz.

A tanfolyam elvégzésének nincs előfeltétele, nem szükséges hozzá Access Bars® végzettség.

Befektetés önmagadba: 55.000 Ft

15 éves korig ingyen (fizető felnőtt kíséretében). 15-18 éves korig, illetve ismétlőknek fél áron végezhető.

Bejelentkezés:

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Képzések:

One Brain (kineziológia):

Napi 19. 000 Ft + modulonként +4000 Ft a jegyzet (ismétlőknek fél áron)

Access Bars kezelői tanfolyam:

1 napos, 63. 000 Ft (Ismétlőknek fél áron)

Access Energetikai Facelift kezelői tanfolyam:

1 napos, 55.000 Ft

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123