Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

VAN KEDVED RÉSZT VENNI EGY ACCESS BARS TANFOLYAMON?

A tanfolyamon való részvétel után képes leszel alkalmazni az Access Barst saját magadon, családtagjaidon és barátaidon is. Így egy igen hatékony segítő eszköz kerülhet a kezedbe.

5 különböző eszközt tanulunk az 1 napos Access Bars tanfolyamon, melyek hozzásegítenek téged egy boldogabb és örömtelibb élethez.

Szeretnél könnyedebben, örömtelibben, szabadabban létezni? Gyere és tanuld meg az Access Bars-t.

KIKNEK AJÁNLOTT?

– terapeutáknak, kiegészítő vagy önálló tevékenységként
– masszőröknek, csontkovácsoknak
– tanároknak, óvónőknek, gyerekekkel foglalkozó szakembereknek
– energiagyógyászattal foglalkozóknak
– dúláknak, illetve várandósoknak is
– mindenkinek, aki nyitott a tudatos életszemlélet iránt és változtatni szeretne eddigi életén
– mindenkinek, aki több lehetőséget szeretne befogadni az életébe

HOGYAN ZAJLIK A TANFOLYAM?

Az 1 napos tanfolyam során elméleti oktatás és kezelések váltják egymást. 2 kezelést adsz és 2-t kapsz, így megtapasztalhatod az Access Bars működését, hatását és biztos tudással mehetsz el a tanfolyamról, hogy hol helyezkednek el a BAR-ok, hogyan működik a BAR-ok futtatása. Tudod majd használni az egyéb eszközöket is. Illetve mindezeken túl ez egy mély oldási folyamat is, hiszen amikor adsz és kapsz, akkor is oldódnak a hitrendszereid és egyéb korlátozó tényezők.

A biztos tudással való távozást segíti, hogy több éve foglalkozom gyógyító-, és egyéb oldási módszerekkel, így a kurzus során átfogóbb képet kapsz a test-lélek-szellem működéséről.

Egy Access Bars kezelés során több lépés követi egymást. Az első néhány pozícióval megtanítjuk a testnek a természetes energia áramlását és, hogy ezt használni tudja a hétköznapokban is. Majd jönnek az egyes életterületekhez kapcsolódó hitrendszerek, hiedelemrendszerek és egyéb blokkok oldásai. Ezután következik egy olyan BARS kombináció futtatás, mely megakadályozza, hogy a törölt dolgok „visszatöltődhessenek”. Végül lehetőségeket engedünk be az életünkbe, melyhez teret és időt nyitunk és energiát adunk.

A tanfolyamon az Access több eszközét is megtanuljuk. Ilyen például a már sokat említett 32 pontos fejkezelés. De vannak olyan segítő eszközök, melyek a hitrendszerek törlésére szolgálnak. 5 különböző eszközt tanulunk az egy napos Access Bars tanfolyamon, melyek hozzásegítenek téged egy boldogabb és örömtelibb élethez.

A tanfolyamról nemzetközi oklevelet és tankönyvet kapsz, regisztrált BARS kezelő leszel.

A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges előképzettség.

Ugye milyen jó lenne, ha minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezne az életedbe? Mi lenne, ha a teremtés az életed természetes részévé válna? És hogyan lehetne az életed napról napra még jobb?

A tanfolyam ára országos szinten egységes: (18. életév felett): 60.000 Ft.

16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 30.000 Ft, 16 éves korig ingyenes
A TANFOLYAMRA ELŐRE BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES

A bejelentkezéshez kérlek lapozz a megfelelő hónapra…….

június 2020
hét ked sze csü pén szo vas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345