Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Csakrameditáció sorozat:

A 7 csakránk az energiamezőnkben egymással is kommunikáló energiaközpontok. Egy jól működő csakra megtartja az energiát. Nem megfelelő működése felboríthatja az élet egyensú-lyát, azaz betegségeket okozhat.
A csakra-meditáció alkalmával, csakránként (kezdve a gyökércsakrával, és így építkezve fel-felé) 7 egymást követő héten, átfogóan megismerkedünk egy-egy csakra működésével, majd minden alkalommal egy kb. félórás meditáció segítségével kiegyensúlyozzuk az adott csakra működését.
Az utolsó alkalommal mindenki egy emlékeztető anyagot kap további használatra.
Aki részt vesz ezen a csodálatos úton, élete összes fontos kérdésével találkozni fog
Csakráink fogadják és transzformálják (átalakítják) a kozmikus energiát, ez teszi lehetővé azt, hogy éljünk. Amennyiben a csakrák „szennyezettek” pl. félelemtől, haragtól, akkor nem tud-ják továbbítani a szükséges energiát, és ezért kiegyensúlyozatlannak, tehetetlennek érezhetjük magunkat. A csakratisztítás után a gondolatainkban rend, érzéseinkben a szeretet lesz úrrá, ezáltal harmóniát, boldogságot, egységet tapasztalhatunk meg.

Az első csakra *GYÖKÉRCSAKRA* a túlélésed segíti minden téren, és a félelem zárhatja el!!! Szoros kapcsolatban van az életösztönnel, a túléléssel, a biztonságérzettel, és a születés-sel. A tudattalanhoz, az ösztönöshöz kapcsolódik, az életben maradásunkat biztosítja. Általa vezérelve tudattalanul, automatikusan cselekszünk. Az öntudatra ébredés ennek a csakrának a feladata. Működése meghatározza azt az energiát, ami az élethez a rendelkezésünkre áll, fele-lős a vitalitásunkért, a fizikai erőnkért. Az egész csakra rendszer legfőbb energia ellátója, ő a test erőműve, vezérli a test mindenféle tisztulási folyamatát. Csakra tisztítás alapja hogy tárd fel először is magadban az okot! Utána tudsz tovább lépni!

május 2020
hét ked sze csü pén szo vas
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031