Alapcsakra meditáció

//Alapcsakra meditáció
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Csakrameditáció sorozat:

A 7 csakránk az energiamezőnkben egymással is kommunikáló energiaközpontok. Egy jól működő csakra megtartja az energiát. Nem megfelelő működése felboríthatja az élet egyensú-lyát, azaz betegségeket okozhat.
A csakra-meditáció alkalmával, csakránként (kezdve a gyökércsakrával, és így építkezve fel-felé) 7 egymást követő héten, átfogóan megismerkedünk egy-egy csakra működésével, majd minden alkalommal egy kb. félórás meditáció segítségével kiegyensúlyozzuk az adott csakra működését.
Az utolsó alkalommal mindenki egy emlékeztető anyagot kap további használatra.
Aki részt vesz ezen a csodálatos úton, élete összes fontos kérdésével találkozni fog
Csakráink fogadják és transzformálják (átalakítják) a kozmikus energiát, ez teszi lehetővé azt, hogy éljünk. Amennyiben a csakrák „szennyezettek” pl. félelemtől, haragtól, akkor nem tud-ják továbbítani a szükséges energiát, és ezért kiegyensúlyozatlannak, tehetetlennek érezhetjük magunkat. A csakratisztítás után a gondolatainkban rend, érzéseinkben a szeretet lesz úrrá, ezáltal harmóniát, boldogságot, egységet tapasztalhatunk meg.

Az első csakra *GYÖKÉRCSAKRA* a túlélésed segíti minden téren, és a félelem zárhatja el!!! Szoros kapcsolatban van az életösztönnel, a túléléssel, a biztonságérzettel, és a születés-sel. A tudattalanhoz, az ösztönöshöz kapcsolódik, az életben maradásunkat biztosítja. Általa vezérelve tudattalanul, automatikusan cselekszünk. Az öntudatra ébredés ennek a csakrának a feladata. Működése meghatározza azt az energiát, ami az élethez a rendelkezésünkre áll, fele-lős a vitalitásunkért, a fizikai erőnkért. Az egész csakra rendszer legfőbb energia ellátója, ő a test erőműve, vezérli a test mindenféle tisztulási folyamatát. Csakra tisztítás alapja hogy tárd fel először is magadban az okot! Utána tudsz tovább lépni!

https://farostudio.hu/
január 2019
hét ked sze csü pén szo vas
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123