Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Elmondhatjuk, hogy egy zaklatott világban élünk, és mi is zaklatottan élünk.

Elgondolkodtál-e már azon, hogy hogyan kerülhettél ebbe a zaklatott lelkiállapotba? Hogy miért nem tudsz igazán lazítani, miért nem tudsz a valódi nyugalom állapotába kerülni, ha még kevés időre is?
Hányszor hallottad azt, hogy nincs idő a pihenésre? Hányszor hallottad azt, hogy csak a lusta ember nem viszi többre, állandóan munkálkodni, cselekedni kell, különben lemaradsz? Az idő pénz, és ha ma nem teszed meg, akkor holnap már nem lesz lehetőséged? Ki az, aki űz, ki az, aki hajt?

Mi lenne, ha beengednéd az életedbe a nyugalmat?
Milyen változást teremtene ez az életedben?
Kinek a hitrendszere az, hogy nemlétezik nyugalom a napi munkálkodásban? Kihez tartozik ez? Mi lenne, ha úgy döntenél, hogy többé nem rohansz, hogy nem kapkodsz, hogy tudod, hogy nem tudsz lemaradni semmiről.

Az elméd az, aki állandóan sürget, és hajszol. De te nem az elméd vagy! Te, azaz, az önvalód az, aki tapasztal, és ezáltal egyre bölcsebbé válik.
Te döntheted el, hogy mit választasz!
Itt az idő, válaszd a nyugalmat! MOST!

A meditáció időpontja: 2019.04.18. hétfő, 18:00-20:00
Hozzájárulás: 2000 Ft/fő

Helye: FARO stúdió, Szigetszentmiklós, Szent Miklós útja 18/A/4

FB- on a csatalakozás jelzésének nagyon örülök, de a helyedet csak az info@farostudio.hu email címen, vagy a 30/735 8092 telefonon való bejelentkezéssel biztosíthatod. 🙂

Szeretettel várlak: Zsuzsa