Navigációs nézetek

Esemény nézet navigáció

Ma

One Brain V. tanfolyam

Faro Oktatási Stúdió Szent Miklós útja 18/A/4, Szigetszentmiklós

A szavaknál is hangosabban – One Brain 5. Az ötödik modult ismét a szerkezeteink mögött húzódó funkciók megismerésének szenteljük, viszont itt már azt is megvizsgáljuk, hogy mi történik akkor, ha nem fogadjuk el, ha megtagadjuk ezeket. Az önmegtagadás legerősebb formája ez, ami által nem jutunk hozzá a szerkezetinkben rejlő előnyökhöz, ajándékokhoz, és talán tehetségekhez. Előkerülnek a drágakövek is, amiket a Viselkedési Barométerhez illesztünk. Tovább fejlesztjük a tesztelési technikánkat.

76000 Ft

One Brain VII

Faro Oktatási Stúdió Szent Miklós útja 18/A/4, Szigetszentmiklós

Kapcsolatok veszélyben – One Brain 7. A hetes modul arról szól, hogy hogyan tudjuk rendezni a kapcsolatainkat minden létezővel, és sok oldást adva és kapva ezeket rendezzük is. E tanfolyam után rendeződnek a kapcsolataink a családunkkal, szűkebb és tágabb környezetünkkel egészen az Univerzumig bezárólag. De természetesen a legfontosabb kapcsolatot is rendezzük, ami nem más, mint a saját magunkkal való kapcsolat. Egy újabb eszközt, a TAO esszenciát is felhasználjuk erre.

76000Ft

One Brain III. tanfolyam

Faro Oktatási Stúdió Szent Miklós útja 18/A/4, Szigetszentmiklós

Testkód – One Brain 3. A harmadik modulban azzal a valódi énünkkel foglalkozunk, akit a tükörben látunk. Arcunk üzeneteit, és a vonásaink, szerkezeteink mögött lévő tulajdonságait térképezzük fel, ami által ráébredhetünk arra, hogy az, ami nekünk „normális” az másoknak esetleg komoly stresszt okoz. Megtanuljuk, hogy mely kommunikációs technika az, amivel valóban kifejezhetjük az igényeinket.

76000 Ft

Access Energetikai FaceLift tanfolyam

Faro Oktatási Stúdió Szent Miklós útja 18/A/4, Szigetszentmiklós

Az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai „ránctalanítás” hozzásegít ahhoz, hogy megőrizd fiatalságodat, egyedülálló módon tudja kisimítani a ráncaidat, a testedet és az életedet! Egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és hasonló hatással van az egész testre. Ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el. Ezt a fantasztikus eljárást könnyen megtanulhatod egy egy napos tanfolyamon, és rögtön tudod is alkalmazni saját magadon, a családodban, barátaidon, vagy akár kínálhatod a szolgáltatásaid között. Az Access Consciousness® Energetikai Facelift kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban, kozmetikai szalonokban. Kozmetikusként e tudás birtokában egy […]

55000 Ft