Bach virágterápia

Főoldal/Bach virágterápia
 • Az esszencia hatása: Segít abban, hogy mindenki iránt szeretetet tápláljunk (beleértve saját magunkat is), megközelíthetőbbek legyünk. Táplálja a belső nyugalmat, a bizalom érzését. A dühünket türelem váltja fel, békét, szeretetet és nyugalmat hoz a felszínre. Tudatába kerülünk annak, hogy képesek vagyunk ráhangolódni az univerzális energiaforrásokra, és megtapasztaljuk, hogy ez a mindig áradó bőséges energia minden erőfeszítés nélkül támogat minket az idők végezetéig.
 • Az esszencia hatása: Segít abban, hogy egyre jobban kapcsolódjunk intuíciónkhoz, megleljük a belső béke érzését. Ez a békesség megszünteti azt a kényszeres szükségérzetet, hogy másokat kontrolláljunk, és helyettük éljük az életüket. Visszaállítja a belső állhatatosság, a szeretet, a szolgálatkészség és a tolerancia egyensúlyát. Megtaláljuk azt a bölcsességet, amellyel egy gyengédebb, kiegyensúlyozottabb megközelítést tudunk alkalmazni célunk eléréséhez.
 • Az esszencia hatása: Kinyitja a kaput a mentális energia és a fizikai valóság között, így a vágyak és az álmok ki tudnak kristályosodni, és fizikai testet tudnak ölteni. Segít abban, hogy a jelenben éljünk, és az élet kihívásait könnyűszerrel meg tudjuk oldani. Visszatalálunk a valós életutunkhoz, meglátjuk, hogy életünk valójában milyen csodálatos. A bizalom érzése hat át mindent, elmulasztva a depresszív érzéseket. Felismerjük saját képességeinket, és könnyedén és világosan kommunikálunk.
 • Az esszencia hatása: Segít lecsendesíteni és összpontosítani a szívcsakra energiáját, így egy nyugodt és kiegyensúlyozott állapotba kerülhetünk. Segít megtalálni a változó helyzetek elfogadásához az erőt, és ezáltal meg tudunk birkózni az átalakulással járó fájdalmakkal. Képesek vagyunk felismerni a létezéshez való jogunkat, és helyünket a világban. Meglágyítja és megenyhíti szívünk túlzott tüskésségét, és lehetővé teszi, hogy a pozitív energiák ismét szabadon áramoljanak. Újra tudunk igazán szeretni.
 • Az esszencia hatása: Újra összekapcsol minket belső iránytűnkkel és többé nem félünk lépéseket tenni. Visszaadja a cselekvéshez szükséges kurázsit. Helyreállítja a magabiztosságot és a saját képességeinkbe vetett hitet. Megerősíti az akaratunkat, és átalakítja a rossz döntésektől való félelem energiáját, így a megfelelő döntéseket hozzuk meg. Ezután kellő lelkesedéssel nézünk szembe a világgal, elbánunk az akadályokkal, amit az élet elénk gördít. Megszűnik a bizonytalanságunk, nő az önbecsülésünk.
 • Az esszencia hatása: Ahogy a csakra rezgése emelkedik, az élet nyugodtabbá válik, a sötét érzelmi viharok tovatűnnek, és az ember befogadóbbá válik a kívülről jövő segítségre. A félelmet a kiegyensúlyozottság állapotával helyettesíti. Rátalálunk a belső bölcsességünkre, bátorságunkra, így szembe tudunk szállni az élet kihívásaival. Az érzelmek lenyugtatásával teret engedünk az energia könnyed és nyugodt áramlásának. Empátia és segítő szándék vezérel bennünket, és pozitív hozzáállással tudunk cselekedni. Elfogadjuk, hogy mindenki a saját útját járja, úgy ahogyan mi is.
 • Az esszencia hatása: Hatására drámai változás állhat be az életünkben, olyan érzésünk támad, mintha a lelkünkben világosság gyúlna. Segít elengedni, az ősi, velünk hozott bűntudatot, lehetővé téve, hogy méltónak érezzük magunkat az életre. nagyfokú stabilitást, biztonságot és olyan alapot ad, amelyre egy eredményes életet tudunk építeni. Segít az aurából kitisztítani a negatív gondolatokat, és újra ragyogni fog.
 • Az esszencia hatása:  Segít a meghatározhatatlan, vagy meghatározható dolgoktól való félelmek leküzdésében, enyhíti a bátortalanság, a túlzott érzékenység érzetét. Növeli az önállóságot, oldja a túlzott kötődést. Segít a hirtelen, a semmiből felbukkanó pánik, rettegés, ijedség legyőzésében, megszünteti a dühkitöréseket, a hisztériát, és az agressziót. Megszűnnek a rémálmok, a túlzott aggodalom. Általa visszanyerhetjük az önkontrollt, a tudatos gondolkodás képességét.
 • Az esszencia hatása:  Segít visszaállítani a döntésképességünket, határozottság ad. Megjelenik az életünkben az elhivatottság érzése, világosabban látjuk az életutunkat, és tudatosan tudjuk, hogy mit is válasszunk. Növeli az önbizalmunkat, és nem fogunk más véleményétől, ítéletétől függeni. Megjelenik egy belső stabilitás. Növeli az akaraterőt, a kitartást, ami által kevésbé érezzük magunkat fáradnak, kimerültnek.  Visszaadja a reményt abban, hogy képesek vagyunk változtatni az életünkön.
 • Az esszencia hatása: Segít leküzdeni a figyelmetlenség az „álmodozás” a közöny érzetét. Segít az alvászavaron, a koncentrációs zavarokon, a tanulási nehézségeken. Megszünteti a túlzott kapkodást, a túlterheltségből eredő kimerültséget, vagy gyengeséget, megszűnteti az állandó fáradság érzetét. Hatékony a depresszió, a melankólia, a rosszkedv esetén is, növeli a motivációt, erősíti az életkedvet. A pozitív életszemlélet növekedésével az ember az élete irányítójává válik.
 • Az esszencia hatása: Csökkenti a zárkózottság, a távolságtartás szükségességének érzetét. Növeli a tudatos, pozitív kommunikációt, ami által képes kapcsolatokat teremteni másokkal. megszűnteti a türelmetlenség, az ingerlékenység, a nyugtalanság érzetét, ezzel együtt a kapkodás, és tudatába kerül annak, hogy mindenre van elég ideje.
 • Az esszencia hatása: Segít abban, hogy ki tudjuk, ki merjük mutatni az érzéseinket, és őszinték lehetünk magunkhoz, és másokhoz. Megtanulunk „nemet” mondani mások kívánságaira, és nem adjuk fel a saját vágyainkat. Könnyebben viseljük a változásokat, akár iskolai, akár munkahelyi. Nem könnyen bizonytalanodunk el, nem leszünk befolyásolhatóak, megszűnik a féltékenység, a bosszúvágy, a megbántottság, az agresszió. Erős, magabiztos, céltudatos emberré válunk.

Cím

Go to Top