Rólam

Csengeri Zsuzsa vagyok.  Örülök, hogy találkoztunk. Remélem Te is hamarosan bemutatkozol nekem.

Azt szoktam mondani, hogy a kineziológia megkérte a kezem, és én igent mondtam. Bár, talán egy kissé hosszúra nyúlt a jegyességünk, hiszen már 1994-ben találkoztunk, de csak 2009-ben léptünk frigyre.

1994-ben „véletlenül” odakeveredtem egy előadásra, ami a kineziológia, pontosabban a „One Brain” módszer ismertetője volt. Akkor hallottam erről először. Lenyűgöző volt. Megragadott a logikája, az a pontos okfejtés, ami világosan láttatta, hogy melyek azok a negatív lelki történések, amik már fogantatásunk óta jelen lehetnek az életünkben és később negatív testi tüneteket teremthetnek. Amennyiben ezeket a negatív lelki történéseket sikerül oldani, akkor a testi tünetek is javulhatnak, esetleg el is tűnhetnek úgy, hogy beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Az előadás végén, mikor kérdéseket lehetett feltenni, persze a számomra legfontosabb gondra kérdeztem rá. Lehet-e összefüggés a fiam tanulási problémája és a között, hogy veszélyeztetett terhes voltam vele, és ráadásul csecsemőkorában komoly betegséggel küszködött. Olyan meggyőző volt a válasz, hogy azonnal bejelentkeztem egy oldásra. (Egyetlen oldáson voltunk, ami elég volt arra, hogy a fiam leérettségizzen, mi több, önszántából tovább tanuljon.)

Innentől kezdve, amikor komolyabb probléma merült fel a szűkebb és a tágabb családban, ill. ismerőseim körében, mindig eszembe jutott a kineziológia, és ajánlottam is mindenkinek azt az egyetlen embert, akit, mint kineziológust ismertem.  Az oldások eredményesek voltak, bár akkor még oly kevéssé volt ez ismert, így mindig mondták, hogy: jó jó megjavultam valamitől az igaz. De hogy mitől? Hát????

Közben éltem az életem, ugyanúgy, mint azelőtt. Nem változott semmi. Mint eddig is, valahogy mindig megtaláltak a gondjaikkal az ismerősök, kollégák, barátok. Valahonnan mindig elő tudtam varázsolni valami jó szót, valami jó tanácsot. Nagyon gyakran eszembe jutott, hogy ilyesmivel kellene foglalkoznom. Segíteni az embereknek abban, hogy megtalálják a ragyogó lényüket a mögött a fal mögött, amivel körül bástyázzák magukat.

Újabb „véletlenek” folytán a barátnőm, aki elkezdett kineziológiát tanulni, lelkesen mesélt nekem a tanfolyami történésekről. Ez 2009 januárjában történt. Akkorra már nagyon feszítő érzés volt bennem, hogy váltanom kell, tanulnom kell valami mást, mint amit eddig csináltam. Elmúltam 50 éves, most kell ezt meglépnem vagy talán soha.

Júniusban aztán nekiveselkedtem, és elmentem a tanfolyamra azzal, hogy ha a legkisebb kétely is felmerül bennem, hogy ez nem az, amit én akarok, ha ámítás, ha porhintés folyik, akkor azonnal otthagyom.

Hát nem hagytam ott. Mert amit ott találtam az volt az, amit mindig is kerestem.  Egy olyan átfogó módszer, ami szinte mindenre kínál megoldást. És akitől tanulhattam nem volt más, mint Várhidi Ilona.  Iluskának, aki a magyarországi kineziológia nagyasszonya, nagyon hálás vagyok, és leszek.

Innentől kezdve minden szabadidőmet a tanfolyamokra, a tanulásra fordítottam. A tanulás mellett folyamatosan csináltam oldásokat is, ami egyre jobb eredményeket hozott, és hamarosan komoly klienskörre tettem szert. Kevesebb, mint 2 év alatt az oktatói szintig jutottam, és pontosan 2 évvel az után, hogy az egészet elkezdtem, magam is megtartottam az első One Brain tanfolyamot. Felemelő érzés volt. Külön köszönettel tartozom még dr. Simon Katalinnak, akinél az oktatói minősítéshez szükséges ismétléseket végeztem el.

Később éreztem, hogy szükségem lenne egy más típusú módszer elsajátítására is, olyanra, ami tökéletesen kiegészíti a kineziológiát. Ezt meg is találtam, ami nem más, mint az Access Consciousness® azaz hozzáférés a tudatossághoz rendszer. A rendszer első eszköze az Access Bars, aminek azóta már oktatójává váltam.

Tudom, hogy most ott vagyok, ahol lennem kell, azt csinálom, ami a feladatom.

Ez a honlap azoknak készült, akik egy boldog, teljes életre vágynak, örömteli létezésre. Tudom, korunk másról szól. Zaklatott, feje tetejére állított világban élünk, rohanunk, sodródunk, elkeseredünk, olykor nyerünk, olykor veszítünk. Átrendeződtek, elvesztek értékek – néha, nem tudjuk, hogy hol is tartunk. Aztán megint elindulunk. Tapogatózunk, araszolunk – jó-e az irány?

Ebben az iránykeresésben szeretnék „világítótorony” lenni. Megmutatni egy másfajta gondolkodást, egy másfajta létezést. Szeretném, ha a fejedbe, lelkedbe férkőzne az az érzés, hogy a Te világodat Te teheted széppé, boldoggá – soha semmi nem a külső körülményeken múlik. Minden bennünk dől el.

Lehet pánik és depresszió nélkül élni. Lehet önbizalommal tekinteni magadra. Lehet álmodozni, vágyakozni, mert ha hiszel magadban, valóra válik. Lehet szeretni, tisztelni, becsülni magadat olyannak, amilyen vagy, s kitárul előtted a világ. Akkor észreveszed a csillagok szépségét, a nyíló virágot, a napfény ragyogását, a mosolyt, az ölelést. Hazatalálsz.

Azt szeretném megmutatni, mennyi minden van benned! Azt szeretném megmutatni, hogy Nélküled kevesebb lenne a létezés, nem véletlenül csöppentél ebbe a világba. Van, amit csak Te tudsz. Senki más.

Azt szeretném, hogy elindulj önmagad felé. Egy új, egy más úton. Új és más megoldásokkal, a kihívásokra adott új válaszokkal!

A döntés a tiéd!

Ha eljössz egy egyéni kezlésre, vagy tanfolyamra, vagy akár a meditációs programok valamelyikére, tudd, hogy olyan helyre jössz, ahol mindig nagy-nagy szeretettel várnak, ahol csak Te vagy a fontos.

Bízom benne, hogy találkozunk.

Egyéni kezelések